FlyBuster Garden

19,90

Excl. BTW: €16,45

Excl. BTW:
€16,45
Model:
639052
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Busse

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Flybuster Garden

Efficiënte methode voor het verminderen van het aantal vliegen (tot 90%). Duurzaam en milieubewust product dat in de omgeving van mens en dier veilig kan worden gebruikt.

Het lokmiddel:
Gefermenteerde gisten en baknatron zijn de hoofdbestanddelen van het lokmiddel. Het is vrij van pesticiden en andere gifstoffen en daardoor ook absoluut milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Voor mens, dier en milieu brengt het geen risico‘s met zich mee. Enkel vliegen en wespen worden door de geur van het lokmiddel aangetrokken. Instructie: de kleur van de lokvloeistof kan na verloop van tijd veranderen. Dit heeft echter geen negatief effect op de werking ervan!

De val:
Het lokmiddel bevindt zich in een gesloten kunststof doos met gaten. In de openingen zitten er kegels van plastic netten, waardoor de vliegen zich een weg naar binnen banen, maar de val nadien niet meer kunnen verlaten.

Toepassing:
Een of meerdere vallen worden geplaatst of opgehangen in de omgeving waar de vliegen hoofdzakelijk verblijven. De optimale plaatsingshoogte komt overeen met de typische vlieghoogte van ca. 1,20 - 1,50 m. Een regelmatige controle of lediging van het lokmiddel op de mesthoop wordt aanbevolen. Vallen moeten op plaatsen met zo weinig mogelijk wind worden geplaatst.

Werking:
Vliegen worden tijdens hun zoektocht naar voedsel aangetrokken door het lokmiddel aangezien dit voor hen net als voedsel ruikt. Ze komen in de val terecht door de ‘One-Way‘-openingen en kunnen de val niet meer verlaten.


Opties:
Voor eventuele andere maten, kleuren of producten, graag een e-mail sturen naar info@horseatt.nl

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder